NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Kit tastatura + mouse wireless Logitech MK220

In ultimii 15 am trecut prin mai multe perioade diferite, din punct de vedere al pretentiilor. In liceu mi-a fost destul orice tip de tastatura ieftina - daca Need For Speed 2, Mortal Kombat si Atomic Bomberman mergeau pe mutliplayer fara ca tastele sa blocheze, a fost perfect!

Cand am inceput sa lucrez pe calculator dupa liceu, am avut nevoie de o tastatura mai serioasa, deci am luat pe rand trei tastaturi A4Tech compact (fara numpad). Au costat de 3 ori mai mult (~40RON) ca tastaturile ieftine pe care le foloseam anterior, dar au fost mult mai confortabile si fiabile.

Asa am ajuns in anul 2012, cand am decis sa-mi iau ceva si mai serios. Am tot cautat si incercat diferite modele, si am observat ca tastaturile slim se comporta semnificativ mai bine decat modelele inalte. Am folosit ceva PowerKing din Kaufland (17RON), Delux Chocolate (35RON) si eBlue Chocolate (27RON), dar niciunul nu a fost destul de bun, iar pretul tastaturilor mai bune sareau peste 100RON.

Pana la urma am decis sa-mi iau ceva din aceasta categorie (~100RON), si trebuie sa spun ca a fost dragoste la prima vedere cand am vazut kitul wireless Logitech MK220 la doar 109RON. Am facut comanda si peste 2 zile l-am si ridicat din Showroom Cluj. Am fost putin dezamagit cand am deschis ambalajul, deoarece tastatura cat si mouse-ul sunt din plastic ieftin, deformat in multe locuri cu mici impuritati. M-am speriat, dar dupa ce i-am bagat bateriile si receptorul in USB am constatat ca totul merge perfect. Nu a fost nevoie de driver, setari sau apasarea vreunui buton sa-si revina din stand-by, ci totul este automat.
Pe situl oficial al produsului scrie ca bateriile pot tine pana la 2 ani in tastatura si 6 luni in mouse, insa eu a trebuit sa-i inlocuiesc dupa 2.5 luni in mouse si dupa 5 luni in tastatura, deoarece folosesc calculatorul destul de mult - cam 10 ore pe zi. Comparat cu alte produse care nu rezista nici macar o saptamana dintr-un set de baterii, trebuie sa recunoastem ca aceste cifre sunt foarte bune pentru un kit de 109RON.

Pro: ieftin, comfortabil, precis, fiabil
Contra: daca bagi receptorul in spatele unuei carcase solide (metal > 0.6mm grosime) pot fi probleme cu semnalul => recomand instalarea receptorului intr-un port USB din fata.
Spre magazin: Logitech MK220

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu