NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

MOTOKEY 3-CHIP - telefonul cu 3 cartele

Operatorii de servicii mobile au oferte exceptionale, dar deobicei numai pentru convorbirile in interiorul retelei proprii. In Romania sunt 3 mari operatori: Orange, Vodafone si Cosmote, deci un telefon mobil cu 3 cartele este ideal pentru tara noastra.
MOTOKEY 3-CHIP a fost introdus in luna aceasta, dar va trebui sa mai asteptam putin pana cand va aparea si la noi. Informatiile preliminare arata ca acest telefon nu este destept, desi are aplicatiile cele mai populare instalate (ex: Facebook, MSN Messenger, Yahoo Messenger ...etc.).
Deocamdata stim ca are trei sloturi de SIMM pentru retele 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 (GPRS pentru Internet), un slot microSD pentru carduri de pana la 32GB si o camera digitala de 3.15MP, care suporta si video. Deasemenea telefonul MOTOKEY 3-CHIP are un radio FM stereo integrat, cat si suport pentru accesorii Bluetooth.
Utilizatorul targetat este unul care scrie multe mesaje text, se uita la pagini WEB mai simple (fara Flash) si vrea sa vorbeasca in 3 retele foarte ieftin (sau gratis). Singura intrebare care ramane deocamdata fara raspuns este capacitatea bateriei si timpul de functionare. Daca ne uitam la telefoane precedente cu 2 cartele, atuncia putem presupune ca nici telefonul MOTOKEY 3-CHIP nu va oferi mai mult ca aproximativ 5 ore de convorbiri si cateva zile de stand-by (3-4).
Despre pret stim ca in Brazilia se vinde la circa 171$, deci nu este deloc un telefon ieftin. La noi probabil va ajunge in cantitati foarte mici, deoarece este putin probabil ca romanii sa dea 700 RON pe un telefon destul de simplu, chiar daca are tastatura QWERTY.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu