NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Placa de baza extrema la Computex


Utilizatorul obisnuit nu observa, dar entuziastii stiu cat de important este controlerul de tensiune la placi de baza si placi video, unde consumul de energie variaza intre 5W si 400W de multe ori in fiecare secunda.
O placa de baza obisnuita are controler cu 3, 4 sau maxim 8 faze, insa anul acesta ASUS a depasit toate asteptarile prin implementarea unui controler cu 40 faze (20 pe fata, 20 pe verso).


Cu siguranta aceasta placa de baza - numita ASUS Z77 Wolverine - este adresata gamerilor si celor din sectorul business, care necesita calculatoare extrem de perfomante si stabile. Placa poate deservi cu cate 75W de energie trei placi video in sloturile PCI-Express 3.0 16x, dar si un procesor de top LGA1155 Sandy Bridge sau Ivy Bridge, care poate fi Celeron G500, Pentium G600/G800 sau Core i3/i5/i7 2000/3000(K).
Din pacate nu stim exact can va sosi si la noi placa ASUS Z77 Wolverine si nici pretul nu este cunoscut, dar sunt sigur ca sunt multi gameri in Romania care vor achizitiona aceasta placa impreuna cu placi video si procesor de top.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu