NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Review Desktop HP 600B MT Celeron G550T 2GB 500GB Intel HD Graphics Free DOS

Pret orientativ: 1250RON Link magazin: Desktop HP 600B MT

Acest calculator desktop de la HP este ideal pentru multe firme, care au nevoie de statii de lucru de tip office, insa fara sa adopte o solutie bazata doar pe laptopuri. Cel mai important lucru de stiut despre desktopul HP 600B MT este ca consuma extrem de putina energie, in medie 22W. Sursa poate sa ofere maxim 90W componentelor, dar acest nivel de consum poate fi atins doar daca procesorul de 35W, inscriptorul de 10W cat si celelalte componente sunt solicitate la maxim (aproape imposibil in lumea reala).

La baza acestui sistem extrem de eficient sta un procesor Intel Celeron G550T Sandy Bridge 32nm, care are 2 nuclee de cate 2.2GHz si procesor grafic integrat Intel HD Graphics. În softul de testare Passmark procesorul Celeron G550T obţine in jur de 2200 puncte, adică mai mult ca oricare Core 2 Duo, iar procesorul grafic integrat obţine 2116 puncte 3DMark06. Acest scor recomandă sistemul pentru orice tip de aplicaţie Office, programare, multimedia cât şi pentru jocuri (cu detail sau rezoluţie redusă).

Dacă folosim acest calculator desktop cu un monitor 21.5" FullHD (aprox. 20W consum) şi boxe de 2-3W, atuncia atingem o eficienţă extrem de ridicată, insă la un preţ foarte redus şi nici factura de curent nu va fi mai mare decat in cazul unui laptop. Un consumator de 50W dacă funcţionează non-stop timp de o lună, atuncia consumă în jur de 20RON energie electrică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu