NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Vodafone Smart III

Pret: 500 Lei fara abonament!
(www.vodafone.ro, livrare gratuita)

Furnizorii de servicii mobile lanseaza in fiecare an unul sau mai multe modele de telefoane (si alte echipamente) sub brandul propriu, insa cu totii stim deja ca in realitate aparatele sunt fabricate de un producator recunoscut (ex: Nokia, Alcatel, Samsung, LG, Sony, Huawei, ZTE ...etc.).

La noul model Vodafone Smart III producatorul nu este cunoscut inca, dar stim datele tehnice, deci este doar o chestiune de timp.

Ca deobicei, acest telefon destept se adreseaza celor care vor sa guste din functiile unui telefon foarte scump, la pret redus. Asa s-a intamplat ca la un ecran TFT destul de generos de 4" cu rezolutie 480 x 800 pixeli au atasat un procesor destul de slab MTK 6575 cu un singur nucleu Cortex-A9 1GHz. Aceste doua componente ne amintesc de Samsung Galaxy S  (lansat in 2010, cu 3 ani in urma), insa calitatea ambelor componente era mai buna la acesta.

Din pacate memoria RAM este limitata la 512MB, iar stocarea interna la 4GB, din care ocupa circa 1GB csistemul de operare Android 4.1. Aceste doua specificatii ne duc cu gandul la tabletele cele mai ieftine (in jur de 300 Lei).

Marimea telefonului coincide cu Samsung Galaxy S, adica masoara 123.2 x 64.4 x 10.9, dar greutatea este de 136g. Bateria telefonului Vodafone Smart III este de 1500 mAh si ar trebui sa reziste la circa 6 ore de convorbiri, insa daca rulam jocuri, filme sau filmam in HD 720p, atuncia cu siguranta nu rezista mai mult de 2-3 ore.

In Anglia telefonul Vodafone Smart III este deja disponibil la 95 lire, cu abonament, dar liber sau cu cartela prepay costa mai mult cu siguranta. Telefonul va ajunge si la noi in curand, dar putem astepta la preturi diferite de cele din anglia, deoarece la noi se aplica alte taxe si abonamentele Vodafone sunt altfel alcatuite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu