NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Cel mai ieftin iPod Touch

Desi nu sunt fan Apple, am decis ca merita mentionat aparitia unui nou model iPod, cu pret redus. Pretul retail estimat este de 229 USD, adica cu 70 USD mai ieftin ca modelul 32GB.
Da, pentru reducerea de 70 USD trebuie sa ne multumim cu spatiul de stocare interna de doar 16GB (in loc de 32GB).


Sacrificiile nu se opresc aici, fiindca Apple a mai renuntat si la alte functii pentru a incadra in acest pret foarte mic. In primul rand este vorba de desing, adica noul iPod ieftin este disponibil doar in culoare neagra cu panou spate gri. Tot pe carcasa observam ca lipseste camera foto cat si accesoriul iPod Touch Loop, care ar oferi o siguranta suplimentara cand folosim gadgetul in locuri aglomerate. Din fericire altceva nu lipseste, deci castile de inalta calitate EarPods si incarcatorul sunt prezenti in cutia standard retail.


Ecranul IPS de 4" are rezolutie de 1136 x 640, care este util doar cand navigam pe net sau ne uitam la clipuri video. Cu procesorul A5, 512MB memorie si sistemul de operare iOS 6.1 putem sta conectat la net prin Wi-fi 2.4-5GHz sau ne putem uita la clipuri video pana la 8 ore pe o singura incarcare. Ascultand muzica, bateria noului iPod rezista pana la 40 ore. Incarcarea la 80% dureaza 2 ore, iar o incarcare 100% necesita 4 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu