NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Monitor Philips 21.5 221S3UCB

Pret de referinta: 450 Lei
Link magazin: Philips 21.5 221S3UCB

Monitorul Philips 21.5 221S3UCB este unul foarte ciudat, mai ales din cauza cablului de date USB (folosit pentru semnal digital), care are o latime de banda destul de redusa. Din pacate cablul USB limiteaza monitorul la afisarea imaginilor, paginilor WEB si alte aplicatii cu putina miscare. Jocuri si filme HD nu poate afisa fluent, desi din specificatii reiese ca foloseste tot feluri de acceleratoare, inclusiv 3D.

Partea pozitiva al acestui monitor este consumul de energie foarte redus, doar 9W, aproximativ 50% din consumul uni monitor 21.5" Full HD cu intrari VGA si DVI. Teoretic primeste destula energie din 2 porturi USB 2.0, dar producatorul a inclus si un adaptor AC/DC de 5W pentru a conecta la unul dintre mufele USB al monitorului. Folosind adaptoare externe putem conecta atatea monitoare USB cate poturi libere avem, dar astfel latimea de banda va fi si mai mult afectata, deoarece va fi impartita intre toate monitoarele conectate.

Programatori, contabili si jurnalisti reprezinta utilizatorii tinta al acestui produs, deoarece au nevoie de cat mai mult spatiu pe ecran si deobicei lucreaza doar cu texte, tabele si evntual fotografii. Considerand pretul foarte acceptabil al acestui monitor Philips, putem trage concluzia ca este ideal pentru configuratiile cu cel putin 4 monitoare, deoarece alternativa cu placa video ieftina permite maxim 3 monitoare conectate.

Pentru a simplifica lucrurile, putem trage 5V din aproape orice desktop (mufa alimentare IDE sau FDD), suficient pentru cam 4-5 monitoare de acest tip - pe acelasi cablu. Astfel nu avem nevoie de atatea adaptoare externe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu