NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Acer DA220HQL All-in-one

Magazin1: Acer DA220HQL

Acest calculator all-in-one (totul in unu) este o incercare al producatorului de a combate trendul de migrare al utilizatorilor de la PC la tablete si smartphone-uri. In consecinta, ecranul generos de 21.5" 1920 x 1080 rezolutie, a fost dotat cu functie touch, adica 2 puncte multitouch. Tabletele si telefoanele destepte deobicei vin cu functie multi-touch in minim 5 puncte (poate detecta 5 apasari simultan), dar este usor de inteles ca un ecran atat de mare - 21.5" - nu are nevoie de atatea, deoarece este folosit mult mai rar. O camera WEB HD de 1.2Megapixel este integrata deasupra panoului LCD. Acer a inclus in pachet langa calculatorul de 21.5" o tastatura si un mouse wireless, pentru a mari productivitatea in aplicatii care necesita input de text sau pentru gaming - in special jocurile de actiune, care necesita butoane directionale fizice, precise.


Cateva cuvinte despre componentele cele mai importante din calculator... Are un procesor Dual Core Cortex-A9 1GHz, cel putin de 2 ori mai slab decat modelele de top Quad Core, dar este suficient pentru a pune in miscare celelalte componente. Memoria de sistem este de doar 1GB DDR3, ceea ce inseamna ca sistemul de operare Android 4.0 poate rula fluent cateva aplicatii simultan (multi tasking), dar nu foarte multe. Pentru a instala aplicatii avem la dispozitie 8GB memorie eMMC Flash si inca un slot MicroSD pentru carduri de pana la 32GB. Trebuie notat ca slotul microSD se afla in spate sub un panou/capac langa mufa microHDMI, putin accesibil, deci este mai practic sa conectam unitati de stocare externerne la cele 2 porturi USB 2.0, daca dorim sa salvam/incarcam fisiere.

Avem o mufa 3.5mm pentru casti pe partea stanga, dar sunt si 2 boxe mici de 2 x 1W integrate. Consider ca puterea boxelor este foarte redusa, sunt mai slabi ca majoritatea boxelor care se alimenteaza din port USB, deci este recomandat sa conectam calculatorul Acer DA220HQL All-in-one la boxe externe de cel putin 10-20W, mai ales pentru a putea bucura de calitatea sonorului oferit de filme, jocuri, mp3, flac ...etc.Calculatorul poate fi folosit in multe unghiuri diferite, multumit piciorului foarte stabil montat in spate. Gasim si gauri de montaj VESA, deci acest calculator Acer all-in-one poate fi folosit practic oriunde. Trebuie sa luam in calcul doar grautatea de 4.9kg (cu sursa) si dimensiunile: 51 x 36 x 5.6 cm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu