NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

ASUS Geforce GTX 760 DirectCU Mini

Calculatoarele mici au devenit destul de populare in ultima vreme, fie ca vorbim de Intel NUC, Gigabyte BRIX sau de carcase mini-ITX si micro ATX.

In calculatoarele foarte mici nu se pune problema sa instalam o placa video noua, deoarece marea majoritate nu au slot pentru asa ceva, dar sistemele instalate in carcase mini-ITX si micro ATX sunt sanse mari sa necesite placi video de o anumita marime, spatiul fiind limitat.Placa video ASUS Geforce GTX 760 DirectCU Mini a fost proiectata pentru carcase care au loc pentru placi de baza si placi video cu lungime de maxim 17-18cm - va fi disponibila in curand si la noi. In principiu placa va fi instalata in carcase cub, cu sursa ATX de marime standard si placa de baza mini-ITX sau mini-DTX (putin mai lung ca mini-ITX, si are 2 sloturi PCI-Express x16/x8/x4/x1).

In poza de mai sus putem vedea cum arata placa video instalata in slotul unei placi de baza mini-ITX high-end, cu cooler CPU de inaltime redusa, pentru a permite instalarea sursei ATX deasupra lui. La aceste componente se mai adauga o unitate SSD, si este gata pentru a deservi gamerii indragostiti de calculatoare mici.

Trebuie mentionat ca placa video ASUS Geforce GTX 760 DirectCU Mini este mic, dar necesita cablu de alimentare suplimentar cu mufa de 8 pini, care insa trebuie conectat la mufa PCI-E 8pin orientat spre sus, pentru a incadra in lungimea deja mentionata de 17cm. Daca mufa ar fi pozitionat spre fata carcasei, atunci ar necesita 2-3cm in plus in carcasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu