NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Carcasa Corsair Graphite 600T

 $  Pret de referinta  1200 Lei 
 $  Verifica pretul la: 

eMAG.ro - Corsair Graphite 600T

 Specificatii: 
  • pentru placi: ATX/mATX
  • bay-uri: 4 x 5.25", 6 x 3.5"
  • nr. sloturi expansiune: 8
  • porturi fata: 4 x USB 2.0, USB 3.0, FireWire, Audio
  • 2 ventilatoare 200mm tavan/fata + 1 ventilator 120mm spate
  • 592 x 507 x 265 mm
 Pe scurt: 

Carcasa Corsair Graphite 600T este destinat sistemelor PC de gaming, in mod normal cu 1, 2 sau 3 placi video, maxim 4 unitati optice sau rack-uri HDD interne HOT SWAP si 6 hard diskuri 3.5" interne. Locul pentru sursa ATX este in partea de jos al carcasei.

 Descriere: 

In a doua poza putem vedea carcasa Corsair Graphite 600T cu sursa si cooler procesor de la acelasi producator, neincluse in pachetul retail al carcasei. Carcasa vine cu doar 3 ventilatoare: 200mm fata, 200 mm tavan si 120mm spate. Deasemenea are si cateva porturi in fata: 4 x USB 2.0, USB 3.0, FireWire si 2 x Audio.

Cand carcasa are sursa si ventilatoarele montate produce un flux de aer impresionant in directia spate-sus, deoarece sursa, cat si ventilatoarele din spate si tavan scot aerul afara, timp ce un singur ventilator in fata impinge aerul rece spre inauntru. Mai intra aer rece si prin panourile din fata care acopera bay-urile de 5.25" si 3.5". Teoretic este destul ca gaurile de aerisire tip intrare sau iesire sa fie ocupte de ventilatoare active, deci putem spune ca ventilatorul din fata este inutil.

In afara de ventilatie buna carcasa Corsair Graphite 600T ofera si un cable management foarte prietenos, in cazul in care avem cabluri destul de lungi. Pentru a baga cablurile de alimentare al placii de baza in gaurile potrivite, acestea trebuie sa fie mai lungi decat la sursele ieftine obisnuite, deoarece in aceasta carcasa cablurile trebuie sa fie mai lungi decat placa de baza ATX, pentru a ajunge la mufe.

Carcasa face parte din categoria high end, deci trebuie cumparata mai ales pentru design-ul exterior, care in acest caz este impecabil. Daca vrem doar spatiu interior si racire buna, atunci putem gasi carcase mult mai ieftine (aproximativ de la 200 Lei), insa cu aspect mai putin elegant.