NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

UPC - Telefonie fixa pe mobil?

Dupa Romtelecom, UPC este cel mai scump furnizor de servicii de telefonie fixa din Romania. Ultimele abonamente sunt cum urmeaza:
  • ALO 3Lei/luna - fara minute incluse
  • ALO Nelimitat UPC 6Lei/luna - convorbiri nelimitate in reteaua UPC
  • ALO Oriunde 100 12Lei/luna - nelimitat in reteaua UPC + 100 minute incluse in retele fixe si mobile nationale sau fixe Europene
La oricare din abonamentele de mai sus se poate adauga optiunea DECT 4Lei/luna pentru a primi un telefon fix fara fir si/sau optiunea Nelimitat in retelele fixe din Romania 20Lei/luna.

Partea pozitiva al acestor servicii este ca avem la dispozitie o aplicatie pentru Android si iOS, care poate fi instalata pe maxim 3 telefoane sau tablete, transformand astfel device-ul intr-un telefon VOIP cu numarul nostru UPC si tarifele standard UPC (conform abonamentului ales). Pentru a folosi aplicatia avem nevoie de o conexiune de internet Wi-fi sau 3G, dar scapam de modemul UPC si de telefonul fix primitiv. Deasemenea putem folosi device-ul iOS sau Android in orice locatie cu acoperire Wi-fi/3G pentru a face sau primi apeluri cu numarul nostru fix UPC.

Cam asa arata aplicatia UPC Phone RO (click pe poza pentru marire). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu