NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Carcasa mATX Inter-Tech SY M-261 300W

 $  Pret de referinta  220 Lei 
 $  Verifica pretul la: 

Mediadot Inter-Tech SY M-261 300W

 Specificatii: 
  • compatibil mATX, DTX, mini ITX (max. 21cm adancime)
  • 4 sloturi de expansiune
  • bay 5.25" extern - 3.5" intern
  • fata: 2 x USB 2.0, audio in/out
  • sursa SFX 300W
  • 400 x 290 x 89 mm - 3.12kg
 Pe scurt: 

Cele mai ieftine configuratii PC au devenit destul de eficiente, fara a sacrifica performanta necesara pentru aplicati de tip office, editare foto/video si multimedia. Astfel ar avea sens sa montam aceste configuratii in carcase cat mai mici. Carcasa Inter-Tech SY M-261 300W este potrivita pentru configuratii cu maxim 150W consum, ceea ce poate fi Intel Ivy Bridge/Haswell Celeron/Pentium/Core i3 cu placa video low profile de performanta medie sau procesor Intel Core i5/Core i7 cu procesor grafic integrat/placa video low profile de max 20-30W.
 Descriere: 

In poza se vede clar sursa ATX de 300W, cu orientare al cablului AC spre dreapta (panoul de jos cand carcasa sta in picioare). Langa sursa se monteaza unitatea optica si hard diskul de 3.5" su aceasta, unde trece si un pic de aer rece prin gaurad ventilatie.

In spate se poate monta o placa de baza cu dimensiuni de maxim 21 x 25 cm, ce poate fi mini ITX, ITX, DTX sau mATX. Placa de baza si eventualele placi de expansiune pot fi racite de 2 ventilatoare montate in cele 2 locuri vizibile pe panourile laterale. Coolerul procesorului mai are o gaura de aerisire chiar deasupra procesorului.

Pentru a putea instala configuratia in carcasa, cel mai important lucru de stiut este ca sistemul de recire al procesorului poate avea maxim 7cm inaltime. Majoritatea coolerelor care vin in pachetul procesorului se incadreaza in limite, cu cateva exceptii. In principiu este bine sa cautam procesorul potrivit, iar daca coolerul nu se potriveste (din cauza marimii sau al zgomotului) cumparam unul produs de companii recunoscute ca Arctic Cooling, Cooler Master, Deepcool, ThermalTake ...etc.

Coolerul din imagine - Noctua NH-L9a - este compatibil cu procesoare AMD pana la 65W, dar este disponibil si pentru Intel cam la acelasi pret. Vine cu un ventilator de 90mm si se incadreaza in doar jumatatea spatiului disponibil, adica are inaltime de 37mm (cu ventilator cu tot).
O solutie putin mai scumpa reprezinta modelul Noctua NH-L12, care defapt vine cu 2 ventilatoare (unul sub - celalalt deasupra radiatorului). Pentru a-l monta in carcasa Inter-Tech SY M-261 300W, trebuie sa demontam ventilatorul nr.2, astfel inaltimea totala va fi doar 66mm. Acest cooler suporta procesoare cu consum de maxim 95W, multumit celor 4 heatpipe-uri (modelul 65W Noctua NH-L9a are doar 2 heatpipe-uri).

 Configuratie minima recomandata: 
Passmark: 2706 3DMark06: 3357

 Configuratie maxima recomandata: 
Passmark: 9957 3DMark06: 8819

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu