NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Carcase mATX/ITX Slim - Aerocool PGS QS-101

Cand procesoarele grafice integrate, cat si placile video discrete devin din ce in ce mai performante, are sens ca utilizatorii vor sa construiasca sisteme de gaming de dimensiuni mici. In ultima vreme au aparut nenumarate modele de carcase mATX slim in diferite categorii de pret, insa carcasa Aerocool PGS QS-101 are sa fie un pic mai optimizat pentru gaming (adica pentru racirea componentelor).


Carcasa Aerocool PGS QS-101 este disponibila in 3 culori, insa structura este acelasi la toate 3:


In aceste carcase putem instala placi de baza mATX, mini-ITX, DTX ...etc. de maxim 25 x 24 cm. Limitarea mai serioasa intervine la inaltimea coolerului de pe procesor, care poate avea circa 8cm inaltime maximum. Majoritatea coolerelor stock Intel/AMD se incadreaza in aceasta limita, insa utilizatorii mai pretentiosi vor instala un cooler cu heat pipe-uri si ventilator de 12cm silentios.

Inaltimea placii video este limitata la standardul "Low profile", iar lungimea la 24cm (daca nu instalam unitate optica). In aceste dimensiuni incap editii speciale ale placilor video de performanta medie, dar mai trebuie sa avem in vedere si curentul maxim livrabil de sursa de alimentare SFX, care de obice nu depaseste 200W de consum sustinut.


Sursa se instaleaza in partea de sus al carcase, iar cablul de alimentare trece sub placa de baza, multumit design-ului cu cable management. Sursa trage aer rece prin panoul lateral si evacuaza aerul cald prin panoul de sus.

In carcasa se pot monta 2 unitati de stocade de tip desktop (unitate optica + HDD 3.5" sau 2 x HDD 3.5") sau mai multe de tip laptop. Personal as opta pentru hard diskuri SSD sau de laptop, deoarece carcasa nu are reductoare de vibratii in bay-urile de HDD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu