NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Gigabyte BRIX - Core i5, GTX 760

Calculatoare Gigabyte BRIX vin cu procesoare grafice integrate, din care cel mai rapid este Intel Iris Pro cu memorie integrata. Aceasta situatie se va schimba in curand, prin aparitia unui nou model, care va contine un procesor Haswell Mobile Core i5-4200H 47W si placa video nVidia Geforce GTX 760 170W.


Se pare ca este cu putin mai mare decat versiunea cu Iris Pro, insa daca ne gandim la componentele de consum ridicat, constatam ca acest calculator necesita o sursa si un sistem racire puternice, pentru a produce si a disipa caldura de pana la 47W + 170W = 217W. Aceasta cifra este semnificativ mai mare decat 65W, cat a necesitat Gigabyte BRIX cu Intel Iris Pro.

Din pacate la evenimentul PAX, unde a fost lansat acest nou calculator Gigabyte, a fost galagie mare, deci cei care au vazut produsul in actiune, nu au putut determina nivelul de consum sau de zgomot atins. Teoretic este posibil ca Gigabyte a implementat un algoritm avansat se optimizarea consumului, care reduce semnificativ consumul total cat si performanta componentelor.

Noul Gigabyte BRIX are slot mSATA si un bay pentru hard disk 2.5", ceea ce inseamna ca putem avea capacitate de stocare si performanta in acelasi timp, prin instalarea unui hard disk 2.5" de 1-1.5TB si al unui SSD mSATA ieftin de 32-128GB.

In ceea ce priveste conectivitatea, Gigabyte BRIX are adaptor Wi-fi si Bluetooth, porturi HDMI, mini DisplayPort si USB 3.0.

Potrivit anuntului facut de Gigabyte, acest nou model de calculator facut pentru gaming va fi disponibil in magazine in luna viitoare (Mai 2014).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu