NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Philips W6618 - smartphone cu baterie 5300mAh

Smartphone-urile sunt unelte foarte practice in multe situatii, cu exceptia timpurilor lungi pentrecure departe de incarcator. Majoritatea telefoanelor destepte nu rezista mai mult de 1-2 zile pe o singura incarcare. Sunt foarte putine exceptii, care folosesc baterii mai puternice si/sau componente mai eficiente, dar nu sunt foarte raspandite in magazine.

Una din aceste exceptii este noul telefon destept Philips W6618, disponibil deocamda in China la un pret de aproximativ 275 USD:


Grosimea telefonului Philips W6618 este de 11.4 mm, adica semnificativ mai mare ca smartphone-urile obisnuite. Aceasta marime a permis instalarea acumulatorului de 5300mAh si al ecranului de 5" IPS cu rezolutie de 960 x 540 pixeli. Restul componentelor sunt cat se poate de obisnuite, cel putin din punct de vedere al performantei. Procesorul este un SOC MT6582 cu 4 nuclee Cortex-A7 la1.3GHz si procesor grafic Mali-400 MP2 la 500MHz, care lucreaza cu 1GB memorie RAM si doar 4GB NAND Flash pentru stocare.


Bateria telefonului Philips W6618 ocupa o mare parte al spatiului din spatele telefonului, deci sloturile SIM1, SIM2 si microSD au fost mutate mai sus, iar camera si LED-ul aferent sunt incorporate chiar in coltul gadgetului.


Sub baterie este doar gaura difuzorului si mai jos, portul USB, acoperit de un capac de protectie.

Telefonul Philips W6618 vine cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si conectivitate Wi-fi b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, radio FM si 3G HSDPA (doar SIM1). In mod stand-by poate sta pana la 1604 ore (66.8 zile) sau poate apela in mod 3G pana la 33 ore dintr-o singura incarcare.

Despre timpul de functionare cu jocuri si aplicatii WEB inca nu stim prea multe, dar putem presupune ca si in acest mod rezista cel putin cat poate apela, adica 33 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu