NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Rack extern mSATA - USB 3.0

Cand au aparut primele unitati de stocare de tip SSD am avut in principiu 2 optiuni pentru a-i folosi ca stocare externa: Rack HDD 2.5" USB 2.0 si Rack HDD 2.5" USB 3.0. Au mai fost cateva modele de SSD-uri, care aveau port SATA cat si USB 2.0 pentru backup, dar nu au beneficiat de o popularitate semnificativ de mare.

Pasul urmator pentru stocare externa rapida este rackul extern cu slot mSATA, deoarece acest standard devine din ce in ce mai popular din cauza laptopurilor, dar si din cauza placilor de baza pentru desktop, dotate cu acelasi tip de slot.


Acest accesoriu extern cantareste doar 8.5g (gol) si ocupa o suprafata cu putin mai mare ca un slot mSATA (full length), iar viteza maxima suportata este de 5Gbps, adica standardul SATA 3 6Gbps redus la 5Gbps din cauza limitarii portului USB 3.0. Rackul se poate cumpara de la VisionTek la pretul de 29.99 USD, dar in curand vor apare mai multe produse similare de la mai multi producatori diferiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu