NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Soseste ASUS ROG Striker GTX 760 Platinum

In ultima vreme au aparut mai multe placi video de un nivel de performanta uimitoare - la preturi uimitoare. La aceasta lista se adauga acum si placile ASUS ROG Striker GTX 760 (simplu) si ASUS ROG Striker GTX 760 Platinum.


In poza se vede seriozitatea cu care a fost proiectata aceasta placa video. In afara de ventilatoare, radiator cu heat pipe-uri si placa propriuzisa, putem vedea si un panou de protectie, montat pe spatele placii video. Acest panou are rol de protectie, dar daca ne uitam mai bine, vedem si gaurile de prindere in care intra suruburile sistemului de racire. Astfel rolul principal al panoului din spate poate fi chiar intarirea structurii.

Placa video ASUS ROG Striker GTX 760 Platinum vine cu un singur cip GK104 (1152 procesoare paralele CUDA), 4GB memorie GDDR5 si sistem de racire DirectCU II, care foloseste heat pipe-uri de 10mm grasime si 2 ventilatoare speciale.

Portul VGA analog a fost eliminat partial de pe placa video, insa unul din porturile DVI suporta adaptor (pasiv) DVI to VGA, pentru a putea conecta si monitoare mai ieftine, demodate. Langa cele 2 porturi DVI, mai avem un HDMI si DisplayPort 1.2, la cere putem conecta monitoare pana la rezolutiile 4k (inclusiv).

Preturile inca nu sunt cunoscute, ci doar diferenta in performanta dintre cele doua editii (Platinum > normal) de circa 10%, ce reiese si din specificatiile tehnice. Versiunea Platinum are functioneaza la frecvente putin marite fata de modelul simplu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu