NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Acer Aspire U5-620 si Acer Aspire Z3-615 - AIO

Acer a lansat 2 desktopuri de tip All-in-one: Acer Aspire U5-620 si Acer Aspire Z3-615, care vor fi disponibile in curand la preturi de 899 EURO, respectiv 699 EURO.

Modelul U5-620 este mai scump, in principiu din cauza design-ului compact. Monitoarele ambelor calculatoare sunt de tip IPS 1920 x 1080 pixeli cu diagonala de 23" si suporta functii touch. Webcamul integrat este deasemenea de foarte buna calitate, putand capta video in rezolutie Full HD 1080p.
Despre componentele interioare Acer a dezvaluit foarte putin, dar o presupunere logica ar fi ca modelul mai scump va fi dotat cu procesoare Core i5/i7 Haswell si placa video nVideo GTX, timp ce modelul mai ieftin va sosi cu procesoare Core i3/i5 Haswell (posibil chiar cu Celeron/Pentium) si cu placi video de clasa inferioara tip nVidia GT sau doar cu procesor grafic integrat Intel HD Graphics.


Din cauza design-ului, Acer Aspire U5-620 poate fi folosit in pozitie verticala sau orizontala (sau in practic orice unghi), timp ce modelul Z3-615 sta bine doar pe masa, in pozitie verticala (-5 +25 grade de inclinare suportata de talpa originala).

Ambele calculatoare AIO sunt dotate cu boxe integrate Dolby Digital Plus Home Theater, deci in primul rand sunt facute pentru multimedia, dar pe un ecran de asemanea dimensiuni se pot rula aplicatii si jocuri de orice fel, mai putin cele cu necesitati extreme (proiecte CAD prea complexe, jocuri noi cu setari HIGH/ULTRA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu