NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Laptopuri Acer fara ventilator?

Da, se pare ca producatorii de laptopuri si-au dat seama ca au uitat sa-si imbunatateasca produsele din punct de vedere al zgomotului generat, lasand utilizatorii sa aleaga tabletele pentru situatiile in care nu suporta zgomotul de ventilator.

Laptopul fara racire activa nu este deloc o idee noua. Sa ne aducem aminte de laptopurile Pentium 1, care aveau ca radiator doar o bucata mare de aluminiu pe partea de jos al laptopului, acoperit de carcasa de plastic.
Asa vor arata noile laptopuri Acer V11 si E11, ambele cu design-ul numit FlowCurve. Desi design-ul este foarte placut, nu prea are nimic de a face cu sistemul de racire fara ventilator.

Cum ne-am obisnuit deja, aceste mini laptopuri de la Acer vin cu ecran 11.6" cu rezolutie de 1366 x 768. Modelul mai scump, V11 vine cu ecran touch-screen IPS si autonomie de 7 ore, timp ce modelul E11 are panou simplu TN+Film si bateria asigura a functionare de pana la 5 ore dintr-o singura incarcare.

Procesorul la baza acestor laptopuri poate fi un Celeron au Pentium din familia Bay Trail SoC, adica procesoare destul de slabe, dar si foarte eficiente, la care se poate atasa memorie de maxim 8GB DDR3L.

La capitolul de stocare interna Acer a avut mainile legate din cauza pretului, deci a instalat hard diskuri clasice de 500-1000GB. MARE GRESEALA, deoarece astfel silentiozitatea laptopului este compromisa de motorul si electromagnetul hard diskului. Un utilizator, care-si cumpara un asemenea laptop, primul lucru pe care-l va face va fi inlocuirea hard diskului cu un SSD, pentru a elimina toate sursele de zgomot.

Preturile laptopurilor Acer V11 si E11 vor incepe de la 349, respectiv 299 EURO. Cei interesati sa-si verifice ofertele magazinelor preferate incepand cu luna Iunie: eMAG, azerty, mediadot

2 comentarii:

  1. unde pot gasi si eu un laptop fara sistem de ventilatie?

    RăspundețiȘtergere
  2. //event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=e525daba5&unique=8cf043bc6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.sensodays.ro%252Flaptop-acer-aspire-e3-112-c0ze-intel-dual-core-n2840-pana-la-2-58ghz-11-6-hd-2gb-500gb-windows-8-1-iron.html

    RăspundețiȘtergere