NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Kleiderschrank sau carcasa PC ITX/mATX/ATX?

In majoritatea hipermarketurilor a aparut recent un fel de dulap pentru haine, care are un schelet din tevi metalice si coturi plastic, la un pret extrem de accesibil intre 25 si 50 lei. Este foarte practic ca dulap, mai ales daca stai in chirie si trebuie sa te muti anual, insa pentru pasionati IT DIY (do it yourself) arata ca o carcasa PC.


Asa arata fisa tehnica, iar dimensiunile sunt 70 x 46 x 156 (cm). Da, tevile pot fi taiate la dimensiunile unei carcase PC de orice tip/marime.

Dupa taierea tevilor mai avem nevoie de panouri, care pot fi montate foarte usor pe schelet cu cateva suruburi. Cel mai bun material ar fi Plexiglass, deoarece este transparent, foarte rezistent si poate fi taiat/gaurit usor (fara crapaturi inestetice).


In functie de talentul mesterului DIY, carcasa va arata ca in poza de mai sus, sau ca o cutie simpla ...


Cam asa arata cutia retail al Kleiderschrank-ului si cateva componente, pe care le-am asamblat in aprox. 15 secunde, plug and play. Voi reveni cu mai multe poze, dupa ce carcasa va fi gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu