NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Aerocool Xpredator Cube - mic si incapator

Carcasa Xpredator Cube de la Aerocool are o forma destul de ciudata, adica este mai lata si mai inalta ca alte carcase mici din acelasi categoria, adica mATX. Masoara 412 x 418 x 280 mm, aproape de 2 ori mai mult ca o carcasa ATX, iar singurul beneficiu adus de marime este racirea mai buna, realizata prin 2 ventilatoare 120/140mm din spate.


Pentru unitate optica, sau orice alt fel de unitate care necesita acces frontal, avem la dispozitie un singur bay 5.25". Sub acest bay gasim un ventilator cu diametru de 200mm preinstalat, deci este clar ca fluxul de aer are directie fata-spate, un pic mai optimizat ca in carcase standard.


Aerocool a luat o decizie interesanta in legatura cu partea de jas al carcasei, deoarece acolo singurul component care produce o cantitate considerabila de caldura este sursa, iar cardura asta este scoasa in mod optim chiar de ventilatorul sursei. In drive cage se pot instala 3 hard diskuri sau SSD, care insa nu produc mai multa caldura de 10W fiecare.

In partea de sus al carcasei avem cei mai mari consumatori, adica procesorul si 1-3 placi video, deci ventilatorul de jos ar fi mai util in directia inversa, sa aduca aer rece din spate.

Carcasa Aerocool Xpredator Cube va fi disponibila in curand la pretul recomandat retail de 126 USD, iar cumparatorii principali vor fi gameri si alte categorii, care au nevoie de racire optima la orice sistem cu placa de baza mATX sau mini-ITX.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu