NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

AIO - cu componente desktop, inclusiv placa video dual slot?

Au fost mai multe incercari al unor producatori de a integra cumva un calculator intreg in spatele monitorului, insa pana acum niciun design nu a fost atat de simplu si practic ca noul barebone AIO, lansat de QuietPC.


Din acest unghi se vad porturile placii de baza mini-ITX si al placii video dual slot (instalat in slotul PCI-Express X16 al placii de baza desktop). Putem constata 2 limitari majore: coolerul procesorului trebuie sa aiba inaltime sub 65mm si semnalul video trebuie re-introdus in carcasa printr-un cablu destul de urat.


Inauntru este veselie mare, deoarece putem instala o sursa ATX standard, unitate SSD si/sau unitate optica notebook, placa de baza cu procesor AMD/Intel de orice fel (in afara de cele cu peste 125W TDP sau socket 2011) si placa video dual slot  limitata doar in lungime la 245mm.


Asa arata cu capacul din spate montat. Arata putin ciudat, dar trebuie subliniat ca spatiul ocupat de componentele mari nu adauga mult la suprafata ocupata deja de talpa unui monitor LCD/IPS obisnuit.

Calculatorul AIO QuietPC este disponibil in 3 marimi (cu acelasi rezolutie FullHD 1920 x 1080): 21.5", 23.6", 27" la pretul de 182, 208 respectiv 249GBP (fara TVA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu