NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

UPC Romania lanseaza TV on-line

Cand am auzit prima data de televiziune digitala in Romania, prima mea intrebare era: daca e digitala, cum pot s-o vad pe calculator? Pana azi raspunsul ferm al UPC a fost: NU POTI.


Azi raspunsul este: "poti pe PC, tableta si telefon, dar 1, 2 si 3".

  1. Pagina Horizon.tv necesita Microsoft Silverlight, care nu este disponibil in toate broswerele. De exemplu Google Chrome 64bit nu este suportat.
  2. Aplicatia Horizon Go este disponibil doar pentru Android OS si iOS, deci majoritatea televizoarelor smart nu au acces la acest serviciu.
  3. Deocamdata pot fi vizionate ~45 canale in functie de abonamentul si pachetele extra al clientului. Din pacate unele emisiuni si filme inca sunt blocate pentru difuzare on-line, deci apare mesajul deja cunoscut de la alte servicii de TV on-line: "Din păcate, programul nu poate fi redat momentan, acesta fiind blocat din motive de copyright.".
In concluzie putem considera ca UPC a facut un pas mare inainte, dar inca este foarte departe de a oferi servicii de nivelul anului 2014, cand tehnologiile ar permite: inregistrare pe PC/tableta/telefon, media server pe modemul UPC Wi-fi (blocat de UPC in acest moment), vizionarea tuturor canalelor platite de client...etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu