NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Biostar nVidia Geforce GTX 750 Ti

Biostar, un producator cunoscut in tara mai ales pentru placile de baza foarte ieftine, in ultimii ani a produs/produce si placi video destul de interesante.


Cel mai recent anunt de la Biostar a venit despre o placa nVidia Geforce GTX 750 Ti cu 2GB memorie GDDR5. Procesorul grafic, bazat pe arhitectura Maxwell, ruleaza 640 nuclee CUDA la frecvente intre 1059MHz si 1137MHz GPU Boost. Memoria este accesata printr-un bus de 5.4GHz 128bit, ca si la modelul de referinta.

Despre consumul de energie deocamdata nu stim nimic. Teoretic procesorul de referinta (fara tuning) are nevoie de 60W, insa pe piata exista deja 2 tipuri de placi: cu si fara conector de alimentare PCI-E 6pin. Prezenta conectorului de obicei indica faptul ca plafonul de 75W (furnizat de slotul PCI-Express) nu este suficient, insa poate reprezenta si o masura de siguranta, pentru a nu supra-incarca circuitul electric al placii de baza.

Design-ul coolerului poate fi considerat unic, deoarece este bazat pe o singura bucata de aluminiu si 2 ventilatoare cu diagonala de 8cm, teoretic foarte silentioase. Pe piata exista multe coolere similare, insa la acest model Biostar probabil indicatorul de pret/performanta este cel mai impresionant.


Producatorul MSI foloseste cooler pe baza de heat pipe, fin-uri subtiri din aluminiu si 2 ventilatoare mari, insa aceasta solutie costa de 2-4 ori mai mult ca bucata de aluminiu de pe placa Biostar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu