NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Gigabyte BRIX Refresh cu procesoare Intel Core i3/i5/i7 Broadwell

Nu stim exact cand, dar cu siguranta vor sosi noile minicalculatoare Gigabyte BRIX, echipate cu noile procesoare Intel Broadwell Core i3-5010U, Core i5-5200U si Core i7-5500U.


Toate trei modele de procesoare vor fi disponibile in carcasa din stanga, iar carcasa mai inalta din dreapta (care are si un bay 2.5" pentru o unitate HDD/SSD/SSHD cu 9.5mm sau 7mm grosime) va veni doar cu procesoare Core i3 si i5.

Important de subliniat este prezenta procesorului grafic integrat Intel HD Graphics 5500 cu porturi HDMI si mini DisplayPort, la care putem conecta cate-un TV/monitor Ultra HD, cum se poate vedea in demonstratia urmatoare:


Restul specificatiilor este destul de plictisitor: slot mSATA, USB 3.0, 2 x SODIMM DDR3L, Wi-FI b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, Gigabit LAN, sursa externa 65W ...etc.

Aceste minicalculatoare Gigabyte BRIX au fost construite pentru a servi ca unitate NAS, calculator de birou, multimedia player si/sau calculator de gaming ocazional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu