NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Carcasa Delux MV875 - Middle Tower ATX 450W

 $  Pret de referinta  130 Lei 

 $  Verifica pretul la: 

eMAG - Delux MV875
evoMAG.roDelux MV875
CEL.ro - Delux MV875
clickshop - Delux MV875
marketonline - Delux MV875
SENSODAYS - Delux MV875
FLANCO - Delux MV875
 ALTEX  - Delux MV875
azerty - Delux MV875
mediadot - Delux MV875
citgrup - Delux MV875

 CPU  Passmark  1915       GPU  3DMark06  2523 

 Specificatii: 
  • placa de baza: ITX, mini-ITX, DTX, mini-DTX, mATX, ATX
  • placa video: pana la 330mm
  • sloturi: 7
  • bays: 6 x 3.5", 3 x 5.25"
  • sursa: ATX 450W
  • dimensiuni: 408 x 380 x 180 mm - 2.5kg
  • porturi: 2 x USB 2.0, audio casti si microfon
 Descriere: 

Aceasta carcasa ieftina apare ca cel mai vandut pe pagina emag.ro, desi brandul Delux nu are a reputatie foarte buna, mai ales cand vorbim despre surse. In cazul carcasei Delux MV875 cel mai probabil pretul si aspectul negru mat, prietenos, au atras atat de multi cumparatori. Pedealtaparte si sursa de 450W pare sa fie suficient pentru multe configuratii, deoarece componentele sunt din ce in ce mai eficiente, deci necesita mai putina energie si racire. In aceasta carcasa putem monta fara probleme un sistem Core i5/i7 (Haswell), placa video nVidia Geforce GTX 750, cateva hard diskuri si SSD-uri. Un asemenea sistem are nevoie de maxim 200W energie constanta, ruland aplicatii/jocuri solicitante.

Din acest unghi, putem vedea toate partile importante al carcasei. Cel mai important de notat este forma suportului de hard diskuri, care permite instalarea unor placi video destul de lungi. Pe partea dreapta hard dsikurile de 3.5" sunt sustinuti de 2 suruburi, timp ce pe partea stanga al carcasei doar surubul din fata poate fi folosit.

Marimea placii de baza este limitata la ATX, nepermitand instalarea placilor EATX si altor formate lungi. Deasemenea numarul sloturilor determina numarul maxim al placilor video dual slot, mai exact daca placa de baza are un slot PCI-Express x16 chiar in ultima pozitie, atunci va accepta doar placi video single slot.
Sub procesor avem o gaura de montare cooler, accesibila dupa indepartarea panoului de stanga al carcasei. Gaura pare sa fie suficient de mare, insa pozitia probabil nu corespunde cu pozitia procesoarelor pe anumite placi de baza. In aceste cazuri va trebui sa manevram cu atentie backplate-ul coolerului la locul potrivit, sau daca coolerul trebuie insurubat din spate, atunci va trebui sa scoatem placa de baza.
Carcasa Delux MV875 are loc pentru un singur ventilator de 8cm sau 9cm in spate. In plus, putem monta 1-2 ventilatore de acelasi dimensiuni pe panoul lateral, preferabil sufland spre interior.
Aceasta carcasa are grosime de 18cm, insa pentru coolerul de pe procesor raman cam 15cm, din cauza distantei de aprox 1cm intre cele 2 straturi al carcasei sub placa de baza, plus distantator de 1cm sub placa de baza si inca aproximativ 1 cm grosimea placii de baza + socket + procesor. Astfel inaltimea maxima pentru cooler procesor este de 18-3=15cm. Aceasta inaltime maxima exclude din start coolerele verticale cu ventilator de 14cm, insa cateva modele cu ventilator 12cm si toate cu ventilator 9cm ar trebui sa incapa fara probleme.
In cazuri extreme daca vrem neaparat sistem de racire cu apa AIO, putem monta radiatorul pe panoul lateral, ventilatoarele scotand aer sau tragand aer din exterior prin radiator.

Fiind vorba despre o carcasa cu ambele panouri laterale demontabile, putem instala cu usurinta panouri din material de antifonare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu