NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

DIGI promite 4G pana la sfarsitul anului

Conform comunicatului de presa, DIGI va oferi servicii 4G de pana la 150Mbps in 25 orase, pana la sfarsitul anului.

Incepand cu sfarsitul lunii septembrie, serviciul 4G va fi disponibil in: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Oradea, Craiova, Constanta, Iasi, Arad, Sibiu, Pitesti si Ploiesti, iar pana la sfarsitul anului 2015 va fi disponibil si in: Galati, Braila, Baia Mare, Targu Mures, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Resita, Slatina, Hunedoara, Vaslui si Alexandria.
Pe situl DIGI au aparut deja telefoane 4G, cu preturi de la 500Lei, insa in hipermarketuri sau magazine on-line poti gasi si la aproximativ 400Lei, sau chiar mai ieftin, daca este o promotie majora. Personal cred ca DIGI are cea mai buna oferta, deoarece poti plati in avans + rate, fara dobanda, si chiar pretul intreg este mai mic decat in oricare magazin on-line. Este o politica foarte sanatoasa, nemaintalnita la alti provideri (Orange, Vodafone, Telekom ...etc.).

Inca nu este clar ce fel de abonamente noi vor fi pe reteaua 4G, insa din comunicat putem intelege ca abonamentele existente vor fi automat acceptate si in 4G, fara costuri suplimentare, daca ai un telefon compatibil bineinteles.

Daca asa stau lucrurile, atunci DIGI continua sa fie cel mai ieftin provider de Internet mobil si pe tehnologia 4G. Practic la minim 2EURO/luna vom aveam viteze 4G pana la 150Mbps cu limita lunara de 3GB (+5GB pentru 2.5EURO).

La ORANGE cel mai ieftin abonament costa 7EURO/luna (Cangur 7) si include doar 50MB internet pe mobil (+30MB la 0.50EURO). Acest abonament mai include si un Smartphone 4G, dar te costa inca minim 80EURO (Orange Roya).

Vodafone ofera la 8EURO/luna (SMART 8) 150MB internet 4G (2 luni nelimitat) si cel mai ieftin zmarfon 4G costa 54EURO.

Cel mai ieftin abonament Telekom (Nelimitat S) costa 9.95EURO si include 200MB internet, dar numai pe tehnologie 3G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu