NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand orice prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Tastatura Titanum TK106 - picioruse DIY

Tastaturile simple au devenit foarte ieftine pentru PC. In magazine second hand gasesti tastaturi brand name (HP/Dell/Lenovo...etc.) in jur de 10Lei, iar in magazine RETAIL preturile incep la aprox. 13Lei. Personal in ultima vreme am folosit 5 tastaturi: Serioux MKM5500, Serioux Radiant, Logitech MK220, E-BLUE DELGADO si TITANUM TK106.


Este prima data cand ma intalnesc cu o tastatura fara picioruse de cauciuc, insa mouse am intalnit deja, de la Omega, fara picioruse de Teflon, doar plastic.

Tastatura Titanum TK106 este perfect functionala cum vine in cutie. In primele zile dadea o senzatie de produs premium, insa in timp s-a schimbat feel-ul butoanelor si au inceput sa rezoneze la fiecare apasare, ca la tastaturile ultra-ieftine, ce si e defapt, la 21Lei cu mouse.

Comparat cu celelalte tastaturi mentionate mai sus, pot sa spun ca doar Serioux MKM5500 a fost mai slaba, butoanele WASD blocandu-se foarte usor dupa aprox 1 luna de World of Warcraft (joc cu mult mai prietenos cu tastatura, decat un CS:GO, GTA, Assassins Creed ...etc.).

Piciorusele de cauciuc au fost necesare, fiindca plasticul in contact cu masa produce un zgomot destul de urat, la fiecare apasare. Cauciucul mai ajuta si la prevenirea alunecarii in timpul jocului, dar asta depinde foarte mult de puterea adezivului folosit. Ce am folosit eu, costa aprox 8Lei la Kaufland si este foarte util unde nu se poate folosi SuperGlue, care nu este deloc flexibil. Cu aceste doua adezivi se poate repara/moda aproape orice in casa, cum veti vedea in viitoare clipuri video pe canalul meu Youtube.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu