NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Procesoare interesante de la Intel

AMD a facut ceva exceptional cu noua generatie de procesoare RyZen pe 14nm. Este o lovitura dura in adversarul Intel, insa pe partea de procesoare grafice, AMD Radeon Group lucreaza cu Intel la un procesor grafic ultraeficient, care va fi instalat langa procesoare Kaby Lake, pe acelasi placuta sub capacul metalic.


Cam asa vor arata procesoarele Kaby Lake cu GPU AMD. In poza aceasta puteti vedea un procesor Intel Westmere, dar ilustreaza perfect conceptul de 2 cipuri sub un singur capac.

Aceste procesoare "hybrid" vor fi lansate pana la sfarsitul anului, insa in cateva saptamani Intel va face ceva impotriva filozofiei de pana acum: vor lansa 2 procesoare Kaby Lake deblocate, cu TDP peste 100W. Conform unor surse neoficiale, este vorba despre un Core i5-7640K si un Core i7-7740K, cu frecvente crescute cu 200-300MHz, si Hyperthreading activat pe procesorul Core i5.

Platforma pe care vor fi lansate inca nu se stie sigur, sunt doua ipoteze: LGA1151 sau LGA2011-3. Cu TDP 100W teoretic pot intra si in socket LGA1151, insa astfel nu ar oferi avantaje semnificative fata de 7600K/7700K. Pe platforma LGA2011-3 procesoarele ar putea avea mai multe canale PCI-Express 3.0 si memorie quad channel, pentru mai multe placi video si SSD-uri de inalta performanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu