NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Au scazut pretul la Tesla Model S

Masina 100% electrica Tesla Model S implineste 5 ani de productie in iunie. In acesti ani a trecut prin mai multe modificari majore:
  • nasul imbunatatit
  • al doilea motor
  • Autopilot Hardware 2
  • baterie 100kWh

Azi Tesla a eliminat din oferta cea mai ieftina configuratie Model S cu baterie 60kWh si plafon metalic. In locul acestei configuratii a adaugat una cu baterie 75kWh si parbriz "pana in spate" la un pret de 69,500 USD, adica cu 1500 USD mai scumpa decat configuratia veche, inferioara.

In Europa pretul este putin mai mare, din cauza taxelor + costul transportului din SUA.

Click pentru marire. Vezi situl Tesla pentru pretul actualizat.
Acest pret include jante de 19" silver "slipstream" (care imbunatatesc autonomia cu pana la 10%), parbriz "panoramic", scaune negre cu tetiere negre si usa portbagas spate motorizat.

Pentru intreaga masina primesti 4 ani sau 80,000km garantie, insa pe baterie si motoare Tesla ofera 8 ani garantie, indiferent de distanta parcursa!

Un sondaj facut cu proprietarii Tesla Model S releva faptul ca bateriile rezista exemplar in timp. Practic in primul an capacitatea se reduce treptat la 93%, si dupa aceea ramane acolo pana la 750 reincarcari (atat a suferit cel mai folosit Model S din sondaj).

DA, dintre toate masinile electrice, cea mai buna tehnologie de baterie este la Tesla. Arhitectura celulelor Li-Ion a fost optimizata pentru cicluri (incarcare-descarcare) de 1 saptamana, iar sistemul de racire/incalzire dedicat bateriei nu permite temperaturi extreme, daunatoare.

Pentru mai multe informatii vizitati situl Tesla.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu