NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

LapBook Chuwi - 14.1" IPS, N3450, 4GB RAM, 64GB, Win 10

Sunt foarte multe laptopuri ieftine cu procesor dual core, quad core ... chiar si cu unitate SSD 128GB, insa azi scriu despre cel mai ieftin laptop, care merita cumparat din punct de vedere al performantei, adica se bazeaza pe un procesor Intel Celeron N3450 2.2GHz Quad Core, cu o performanta de 1815 puncte Passmark, foarte aproape de un Core 2 Duo de top. Dupa parerea mea sub acest nivel nu merita sa cumparam laptopuri incepand cu 2017, deoarece durerile de cap cauzate de latenta in programe nu pot fi justificate de cei 100-200 Lei economisiti.


Laptopul LapBook Chuwi are dimensiunile unui MacBook Air, insa vine la un pret de cateva ori mai mic, cu hardware comparabil si sistem de operare Microsoft Windows 10.

Cel mai impresionant aspect al laptopului este ecranul relativ mare de 14.1" cu rezolutie 1920 x 1080 si tehnologie IPS, care ofera culori si unghi de vizionare cu mult mai bune decat tehnologia TN.


Cum puteti vedea, LapBook Chuwi are un port USB 3.0, un HDMI, USB 2.0 si 3,5mm audio... si slot pentru microSD, eliminat din MacBookurile recente.

Cu 4GB RAM si 64GB stocare interna, ruleaza destul de bine Windows 10 si aplicatii, insa pentru jocuri nu prea este potrivit, deoarece are numai procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 500, aproape identic cu iGPU-ul din procesoarele desktop Celeron Haswell.

Spatiul de stocare interna limiteaza numarul aplicatiilor/jocurilor instalabile si poate fi extins doar prin solutii externe (USB 3.0/2.0).

Dupa ce am vazut toate specificatiile, putem deduce ca acest laptop este o alternativa la Chromebook-uri si tablete, pentru activitati legate de Cloud.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu