NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

ALTEX.ro - ar putea sa fie excelent

Cu 2 luni in urma am comandat de la ALTEX.ro un procesor si o placa de baza, la preturi foarte bune. Au sosit in mai putin de 48 ore, produsele nu au avut nicio problema, insa ambalajele au fost lovite din mai multe directii. Nu-mi dau seama de ce, dar din ce in ce mai multe companii isi ambaleaza produsele in pungi netransparente, in loc de cutii de carton, care ar oferi o protectie suplimentara.


Saptamana aceasta am facut inca o comanda, am cumparat un KIT Gaming Myria MG7503 si un ventilator Arctic Cooling F12 Silent. Au sosit in mai putin de 48 ore, insa iarasi cu ambalaje lovite. De data aceasta loviturile au cauzat mai multe probleme:
  • palele ventilatorului nu sunt perfect perpendiculare cu axa, cel mai probabil s-a indoit din cauza loviturilor
  • tastatura din KIT avea mai multe taste nefunctionale. Dupa ce am scos tastele, am vazut ca membranele de cauciuc au fost dislocate, deci a fost o reparatie relativ usoara, dar totusi o problema enervanta, cauzata de transportul neadecvat.
  • mouse-ul de gaming Myria (din KIT) a venit cu un surub rupt. Componentele nu pot fi fixate bine, daca 1 din 3 suruburi nu poate fi strans. Dupa ce am scos bucata de metal (greutatea "gaming") din mouse, sa zicem ca mouse-ul poate fi folosit, dar tot e o problema grava la un produs nou.

In rest mouse padul si castile functioneaza OK, dar o sa revin cu review-uri si teardown-uri mai detaliate in curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu