NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Arctic Cooling F12 Silent - mini review

Am cumparat recent un kit gaming Myria si ventilator AC F12 silent de la ALTEX. Initial am crezut ca ambele produse au fost lovite in timpul transportului, si de acolo vin deformarile, insa la ventilator am o noua teorie.


La prima vedere ambalajul pare un pic lovit, iar ventilatorul este intreg, nu scartaie si nu pare rupt. Dupa unboxing am incercat sa-l folosesc ca ventilator de masa, conectat la un port USB 5V. La aveasta tensiune se invarte foarte lent si am putut observa ca nu este asamblat perfect, adica magnetul, cat si palele nu se invart perfect perpendicular cu axa, au o miscare de +/-1mm fata de pozitia lor normala.


Testul cel mai simplu cu care se poate determina miscarea este apropierea unui scobitor... se aude rezultatul...

Am fost destul de nemultumit de calitatea ventilatorului, insa dupa ce l-am testat si la viteza maxima (pe 12V) am constatat ca nu conteaza miscarea aceea, deoarece nici la 850RPM nu scoate zgomot suplimentar.

Asadar nu voi returna ventilatorul pentru aceasta imperfectiune, insa concluzia este cel putin ironica. Daca si celelalte ventilatoare din categoria "silent" arata asa, atunci inseamna ca Arctic Cooling vinde ventilatoarele reusite ca ventilatoare de viteza mare 1500RPM+, iar produsele care nu trec de testul de calitate sunt vandute ca "silent", cu 25% mai scump decat ventilatoarele 1500RPM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu