NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Threadripper poate fi al tau in cateva zile

AMD a lucrat mai mult de 5 ani pe noua arhitectura, Zen, care ii va permite sa re-intre pe toate segmentele de piata PC. Cu procesoarele RyZen 3/5/7 a creat competitie reala in mainstream, insa folosind acelasi cipuri, AMD a lansat 2 platforme noi: ThreadRipper si EPYC, pana la 16 nuclee si pana la 32 nuclee.


Ambele familii de procesoare arata la fel, deoarece intra in acelasi soclu, cu cateva diferente. Cum puteti vedea in imaginea de mai sus, ThreadRipper si EPYC au 4 module RyZen 8c/16t sub capac, insa in cazul lui ThreadRipper, 2 module sunt false. In locul modulelor au instalat 2 bucati de metal, pentru a nu dezechilibra structura socketului si al sistemului de prindere, din punct de vedre al presiunii.

Asadar in procesoarele ThreadRipper 8-core, 12-core si 16-core sunt 2 module in folosinta, aranjate in diagonala, pentru a pastra 4 canale de memorie si 64 benzi PCI-Express v3.0.

Vom vedea review-uri detaliate in curand, insa deocamdata ne putem uita doar la cateva placi de baza si unboxing-uri ...


Iata si un unboxing neindemanatic - aproape toti reviewerii au scapat procesorul din mana:


Comanda acum un ThreadRipper de la PCGARAGE sau EMAG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu