NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Tastatura Myria MG7503KB - Teardown

Am mentionat intr-o postare mai veche despre kitul Myria, ca tastatura unclusa Myria MG7503KB a avut probleme de la bun inceput. Azi insa am decis s-o desfac, si sa vad daca are vreo problema serioasa de structura, si de aceea nu merg tastele la fiecare apasare:


Din pacate nu am observat nimic straniu, dar circuitele pe foliile de plastic transparent au loc de miscare, adica sunt fixate doar in directie verticala, nu si orizontala. Astfel este posibil ca la unele taste membranele de cauciuc apasau putin langa contacte, nefacand contact din cand in cand. Se pare ca dupa re-asamblare problema a disparut ...

In afara de aceasta problema, pot sa spun ca tastatura este solida, o folosesc zilnic de cand am cumparat-o. Comparat cu prima mea tastatura iluminata (Serioux Radiant), are tastele facute din material transparent mai gros, deasemenea si stratul de vopsea neagra este mai consistenta.

In concluzie pot sa recomand aceasta tastatura (sau intregul kit) pentru gaming, daca este la un pret bun (tastatura sub 50lei, kitul sub 100lei) si primesti garantie. Este foarte probabil ca problema mentionata mai sus apare numai la procentul obisnuit acceptabil al produselor Myria, care si la produse scumpe (ca iPhone-ul) poate fi chiar 20% produse defecte in primul an de folosinta (inclusiv DOA, dead on arrival).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu