NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

17. Noiembrie aka. Black Friday la eMAG

Inca nu stim nimic despre produsele participante la promotia de Black Friday, insa daca ne bazam pe experienta din anii precedenti, atunci ne putem astepta la un numar mic de produse cu reduceri semnificative (~50% real), iar restul produselor cel mai probabil vor avea reduceri de 10-20% (fata de pretul standard din lunile precedente).


Pentru a nu pierde promotiile, recomand sa-ti setezi adresa de livrare si metoda de plata in contul tau pe situl eMAG.ro (sau in aplicatia Android/iOS). Deasemenea daca deja ai o lista cu produsele dorite, pune-le in lista de favorite si vei fi anuntat automat (prin E-mail si/sau mesaj PUSH in aplicatia eMAG) cand/daca pretul lor scade.


Afiliatii vor primi 1% comision din vanzarile realizate prin linkurile lor. Desi este cel mai mic procent posibil, conteaza unde se va duce. Va recomand sa dati click pe linkul afiliatului vostru favorit, inainte de a face cumparaturile.

Cu ocazia Black Friday puteti da click chiar joi dimineata cu calculatorul/laptopul/telefonul cu care veti face cumparaturile. Dupa aceea sa aveti grija sa nu dati click pe alte reclame/linkuri eMAG, care vor redirectiona comisionul catre alte entitati. Ultimul click (inainte de comanda) este cel care conteaza.

Linkul meu de afiliere este mereu afisat pe blog, dar va fi afisat si pe pagina mea personala de Facebook, cat si pe pagina StirITC.


Voi reveni cu informatii noi cand vor aparea ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu