NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

CAT?! Cat costa Tesla Semi?

Jurnalistii din domeniu inca lucreaza la analizarea datelor primite la lansarea recenta al vehiculelor electrice Tesla, insa din cand in cand primesc bucatele de informatii pe Twitter, direct de la CEO-ul companiei, Elon Musk... stricand toate calculele precedente.


Pretul camionului electric Tesla Semi va fi de 150.000 USD (varianta cu autonomie de 300 mile) si 180.000 USD (500 mile).

Considerand faptul ca un camion diesel clasic costa minim 100.000 USD, aceste preturi vor da peste cap planurile companiilor de trasport peste tot in lume si nu este exclus ca Tesla sa fie confruntat de o situatie similara ca in cazul Model 3, cu 300.000+ precomenzi in primele zile.

Analistii estimeaza ca in acest moment Tesla a primit doar cateva sute de precomenzi pentru camion, deoarece firmele de transport vor sa-l testeze inainte de a incepe schimbarea tuturor camionaelor diesel din dotare.

Tesla va produce un numar limitat de camione pentru a trasporta piese intre fabricile sale (Gigafactory <---> Fremont), unde opereaza demult o companie de transport, licentiata cu camioane clasice. Analistii spun ca acest pas va produce un nou val de precomenzi, deoarece va servi ca "proof of concept" indubitabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu