NU te costa nimic in plus sa ajuti blogul, cumparand ce vrei prin linkurile de afiliere:
eMAG.ro, Cel.ro, PCGarage.ro, ALTEX.ro,
evoMAG.ro, Citgrup.ro, Interlink.ro, Flanco.ro, Vonino.ro, e-boda.ro, iHunt.ro, Utok.ro, Blackview.ro, G2A.com, Kinguin.net

Boxe active Ieftine pentru PC ... merita cumparate la 9.99Lei?

DA, DACA nu ti-e frica sa faci un minim de troubleshooting, cand auzi tot feluri de zgomote in sunet.


Cu aproximativ 6 ani in urma am cumparat de la Kaufland niste boxe PC alimentate din USB la pretul de 9.99Lei. I-am incercat odata, si i-am pus intr-un sertar ... si acolo au stat pana la sfarsitul anului trecut.

Anul trecut am avut nevoie de amplificator pentru casti, deoarece placa de sunet integrata din calculatorul nou (Athlon 845 + placa de baza ieftina MSI socket FM2+) nu este sufucent de puternica. Lipsit temporar de alte optiuni, am gasit boxele ieftine, care au o mufa amplificata pentru casti - exact ce cautam.

Dupa mai multe testari am ajuns la concluzia ca boxele merg ~perfect daca cablurile stau intr-o anumita pozitie (departe de telefon si router Wi-fi) si ii alimentez dintr-un power bank, pentru a nu introduce zgomote din portul USB al calculatorului.

Am folosit boxele asa, pana azi, cand am decis sa schimb macar cablurile audio.

Nu a fost o supriza cand am deschis boxa cu amplificatorul inauntru - cablul audio avea 3 fire de acelasi tip (L + R + G), fara ecranare... iar cablul care mergea la cealalta boxa avea doar 2 fire simple.


Asadar am inlocuit cablurile audio cu ceva bun, ecranat, luat de la Vitacom la ~1Leu metrul... iar rezultatul e uimitor, NICIO URMA DE ZGOMOTE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu